top of page

Om meg

Jeg er en voksen dame i min beste alder, mor til to på 18 og snart 20, og har en lang karriere bak meg fra Forsvaret. Når første barnet meldte sin ankomst i 2002, kom jeg til et veiskille og valget falt på utdanning innen helse, selvutvikling og diverse terapiformer.

Datteren fikk eksem som baby og var intolerant for flere matvarer og jeg havnet hos en kinesiolog for behandling. Den var fremragende!!! Hun ble symptomfri og har aldri hatt tendenser til noe siden. Da tenkte jag at dette må jeg vite mer om og startet hos Mac Pompeius Wolontis på Svenska Kinesiologiskolan i Stockholm.Der tok jeg også videreutdanning i NEP, Neuro Energetic Psycology, en terapiform innen kinesiologi som går på berøring og samtale.

Etter kinesiologien fordypet jeg meg i craniosacralterapi som jeg har studert hos Upledger Scandinavia, for Ragnar August Axelsson. Jeg har også grunnfag medisisn fra Atlantis Medisinske Høgskole i Spania. Craniosacralterapi er en subtil behandling som kan gi meget gode resultat på blant annet bekkenløsning, migrene, stressrelaterte plager, ledd og muskulatur, og mye annet. Med denne behandlingsformen kommer også samtale, når det er naturlig å legge den til.

I 2015 meldte kompetansebehovet seg igjen, og jeg studerte helse- og NLP-coaching på NOCNA, Bygdøy. Jeg har lang og god erfaring innen veiledning, blant annet som regionleder for tiltak avklaring, en tjeneste for NAV med deltakere som behøver støtte for å komme tilbake i arbeidslivet, med det de har av fysiske og psykiske utfordringer. "Prosessen er målet", som vi lærte på NOCNA, hvor du får støtte på å hente fram egne ressurser for å nå dine mål, enten det er helserelatert, livssituasjon, jobb, trening eller annet.

Nå har jeg også studert til PT (personlig trener) hos AFPT, og tilbyr timer individuelt, duo eller gruppe. En fantastisk utdanning, med høyt faglig nivå, og krav til studentene underveis. Jeg har her tilleggsutdanning innen rehabilitering og vektkontroll, og ulike intensiteter innen trening. 

Til daglig jobber jeg med arbeidsretta rehabilitering hos Frisk Utvikling, en meget givende og inspirerende jobb. Ved siden av er jeg instruktør for Sats, både på senter og i bedrift. Jeg underviser blant annet i løping, sykling, styrke og yoga.

bottom of page